" F l o w e r "

flaw

Sweety Peeyaaa :>


Dont be a bitch and rip





Nescafe campur Milo}
13 Sep 2012 | 7:35 pm | 0Comment


Assalamualaikum stalker and dearest readers :*

Macam mana hidup ? *bunyi gangster* eh eh pejam celik pejam celik dah tinggal 3-4 hari je dah nak habis raya :D Why so kejap ? Duit raya why soooo siket ? Why and why ? *balingbatu*

Hurmmmmmm mangsa mangsa UPSR dah merdeka ?! Huntunglahhh nnt masa korang Form3 takde PMR. Untunglah untunggglaaaaa :/ Rasa macam tak adil je budak budak Form2 tahun ni yang kiteorg lahhh budak yg terakhir nak ambik PMR nest year. Kenapa perlu wujud woooo UPSR PMR SPM semua ni ? Macam kejap je tahun 2012 ni ? right ? Terlampau pantas. Rasa mcm baru je I "perkenalkan diri" kat sekolah baru tu.... Kejap sgt dah nak akhir tahun dan kejap dah nak exam last year. 

Dan yang paling WOW, kejap je dah nak masuk Form3 dan ba... bakal berdating dengan MR. PMR. Homaiiigad Homaiigad -____- Wahai MR. Sejarah, Mr. Science jom lah kita berkawan rapat :'( Jom lah jadi bestie forever *hantuk kepala* hahahahhaha XD I hope that :DDDD *big fake smile*

Adik aku kata dia dah "merdeka" ? merdeka sgt lah kau budak ! result entah macam mana rupa pon I tak tahu nanti -,- Haha, dia ckp math senang paper 2 tapi susah nak mampuh paper 1. Godaiiiiiiii haha. dan science pon dia kata susah. Haaaa I nak ckp ni.. Kiteorg memang kembar yang tak seiras dan teringin sgt nak berkawan ra.. rapat dengan Mr Science yang handsome tu.... *matabersinarsinar* Eh back to the story, disebabkan dia dah habis periksa ni kan... ayh I kata nak belanja ice cream ? Hurmmm I berharapp sgt *tutti frutty. Haha, tapi tak boleh terlalu berharap sgt doooooo, sbb manalaa tau ayah I bawak pergi 7eleven je belik ice creammmm. Tak ke itu terlalu annoying nak mampuh ! 

[ 26 HARI LAGI NAK PMR ]