" F l o w e r "

flaw

Sweety Peeyaaa :>


Dont be a bitch and rip





Kylie Jenner Kendall Jenner}
9 Oct 2012 | 6:59 pm | 0Comment



Hye, earthlings :) Ha.. ha.. hachium ! Bapak berdebu blog I dooo. Babiboooooo. ok now guess what apa yang I nak cerita sekarang ? *krik krik* Hm, okay tahu korang tak kisah. Haha k gurau. Hm actually bukan sibok gila macam bos besar sampai tak boleh update blog cuma.. cuma kita. Hm, tanya je lah tu hah Encik Pemalas nak type. Okay Damn !

Haha, ok sila teliti betul betul tarikh kat atas tu.. kat atas ni je hah. 9-Oct-2012 okay. Tarikh ape semua ? Okay first day PMR 2012's Haha :) Good luck all my bro and sis. Haha macam best je dengar orang wish lambat kan kan. Haha sorry mangsa mangsa periksa. Ok tahun depan student form4 jangan balas dendam kay kay. Chill bro chilll :) Ok pay attention here, Ehem ehem 23 october ni, I exam. Final exam. Seriously sape je yang tak nak result yang gempak nak mampuh. Semua nak kan kan kan. I pon nak jugak :) Actually I nak peratus exam kali ni >70. Amin... Sebab next year I nak stay hostel for one year dekat sekolah sini. Pastu keluar result PMR 8a nak mohon MRSM pulak :) Sila aminn kan kawan kawan :')

Crush, haha aku ada minat sesapa ke ? Haha, buat seketika ini tak da dalam list 2012. Fulamak fulamak fulamak -___- Bila cerita pasal crush pastu word Couple tu tu. Aku sedih untuk seseorang :'( K takziah kawan. Haha k tahu ini cerita lama. Okay dont worry lah dear, Hasif abang kasanova kachak kita kan ade *kening TER naik sebelah* okay kau takyah layan dia weh. Dia playboy dooo. Banyak scandal pulak tu.. tengok lah tweet tweet dia. Dengan semua perempuan dia bersayang sayang. Hahaha yang ber-I love you I love you pongg ade. HahaXD Qaiyum ? Haha kay lupa kan lupa kan. Hah, Tak pon mamat Klang tu ? Yang kau cakap muka macam Abey tu tu ? AIZAT !! Heee *keningkening* LOL// tadi aku dah stalker wall kau dooo.. dah jumpa dh mamat tu punya accout. pakai baju sekolah kan kan. kay gelabah tapi kan kan memang handsome pon. handsome dari Safi kau yang dulu tu #EH *jeling* Haha #teamsingle @iefaSA

Ehem ehem *mulut ke kiri* *mulut ke kanan* mulut ke kiri ke kanan*
Awak, HM kita kita dah tak tahu nak cakap ape. Hm sebab tulah malas nak update -___- takde idea lahh. Erghhh otak tak berapa nak cergas macam nilah. Ok lepas ni kita makan kismis satu tong kay kay. Sigh --' Okay before kita logout, kita nak cakap kat korang yang Azlin classmate kita tu dia lahhh pagi tadi tetiba tiba tanya "kau dah lame tak update blog kan" Haha, disebabkan itu aku memang mintak talak 1 lah kat Encik Pemalas tu. Kay sedih. HM, dont worry 2 hari lagi kiteorang nikah balik. Dijemput hadir ke taman KLCC. kami buat depan swimming pool budak budak yang tak berapa nak dalam tu. kay merepek level 99999999 *Haha, ayat hasif*

K SELAMAT TINGGAL 
kita jumpa lepas exam kay kay :D